Afdelingsnieuws:

We schrijven 2 september 2016, een zenuwslopende leidingsverdeling is juist aan zijn eind gekomen en het verdict is gevallen: we worden dit jaar Aspi-leiding. Er gaat maar een gedachte door ons hoofd op dat moment: “waar zijn we nu aan begonnen”.

Het wordt even wennen voor jullie ex-Rakwi en ex-Ribbelleiding. Waar we volgend jaar nog 30 kleine kindjes mochten entertainen, moeten we dit jaar een groepje pubers trachten bezig te houden tot 19u. Daarbovenop kregen we er een hoop werk bij geleverd: een aspifuif organiseren, een leefweek in elkaar steken, opnieuw op voorkamp gaan, etc. “Aspileiding zijn is zalig” zeggen ze dan..."

Hoe dan ook we bleven niet bij de pakken zitten, want veel tijd om te bekomen van de schok was er niet. Zo zijn we bijna direct gaan brainstormen over eventuele werkingen, want jullie gemotiveerde leiding wil van dit jaar ongetwijfeld een fantastisch jaar maken!

We hebben al enkele toffe ideeën verzameld en we kunnen niet wachten om ze dan ook uit te voeren! Jullie mogen het weten, jullie leiding heeft nog niet stilgezeten!

Ergens zijn wij, jullie bescheiden leiding, trots om dit jaar de oranje kleuren van deze Chiro te mogen vertegenwoordigen. Daarbovenop kregen we ook de uiterst belangrijke taak om jullie te helpen om een stapje dichter naar het leiderschap te zetten. Er komt veel verantwoordelijkheid kijken, maar wij zien het dit jaar absoluut zitten! Hopelijk jullie ook!


Bekijk de foto's in onze facebookalbums!


De leiding

Merel

Ik ben Merel en sta dit jaar bij de Aspi’s. Ik studeerde kunst aan het LUCA School of Arts en heb dus altijd verfvlekken op mijn kleren. Als ik niet in de Chiro ben, kan je mij meestal in de specifieke lerarenopleiding vinden of ergens anders. Misschien ben ik dan tv aan het kijken, mijn hond aan het knuffelen of vegetariër aan het wezen. Verder ben ik verantwoordelijk voor het materiaalkot en behoorlijk gelukkig. Wel spijtig dat konijnen niet even groot als schapen zijn, dan zou mijn leven compleet geweest zijn.

Triene

Hallo iedereen! Ik ben Triene en ben dit jaar leiding van de aspi’s. Misschien ken je mijn naam ook van de mails die je regelmatig krijgt. De mailtjes zijn dit jaar mijn taak, dus als je een vraag of probleem hebt die daarmee samenhangt, mag je me het altijd laten weten. Verder zit ik in mijn master geschiedenis en speel ik volleybal. Veel groetjes en tot zondag! Triene.