Afdelingsnieuws:

Lieve rakwietjes en rakwi-ouders,

Hand in hand en oog in oog dansten we het begin van het jaar in samen met jullie, terwijl er 10 000 luchtballonnen de hemel blauw kleurden om dit te vieren! Asjemenou zeg, wat wordt dit een feest. Daar zorgen we wel voor samen! Ook al zijn we niet zo’n sterren op de dansvloer of in Nederlandse accenten, we doen ons best. En je best doen, kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Je kan de beste zijn in lange woorden als ‘Superkwalikwantiviaextraquasiotisch’, of de beste zijn in originele koosnaampjes bedenken voor jul- lie allerliefste leidster (en die 2 leiders van jullie kunnen er ook wel nog mee door). Je kan als de beste luidkeels en uit volle borst meezingen met ‘CH – CHI – CHIRO, WE ZIJN EEN TOFFE BENDE, WE ZIJN VAN DE CHIRO!’of je kan nog beter zijn in weerwolven (of aliens, wat je het liefste hebt) en je buur plagen. En dit, beste rakwietjes, is iets wat we jullie willen meegeven voor het komende jaar. Durf de beste te zijn in wat je graag doet , durf je helemaal te geven in de werkingen, op weekend en op kamp, durf jezelf te zijn. Want wij zijn er nu al zeker van dat jullie een topbende vormen en wij zijn dan ook superblij jullie leiding te mogen zijn! (Hihi, best lief van ons toch ;-) ) Veel liefs,

Jullie Ruth, Natan, Louis


Bekijk de foto's in onze facebookalbums!


De leiding

Ruth

Mijn naam is Ruth en dit jaar sta ik bij de rakwi’s.

Natan

Hallo iedereen,

Ik ben Natan en om mezelf voor te stellen heb ik een kruiswoordpuzzel gemaakt, die je kan terugvinden in het eerste sjarlekrantje. Dus om mij goed te leren kennen zal je eerst even goed moeten nadenken ;-) . Als je iets niet weet mag je mij het gerust altijd vragen in de werking dan zal ik wel een tip geven.

Veel denkplezier!!!

Louis

Hé! Voor moest je mij nog niet kennen, ik ben Louis en ik ben, jowel, de groepsleider van Chiro Knipoog. Ik geef dit jaar leiding aan de rakwi’s samen met Ruth en Natan. Dit is nu mijn 4de jaar als leider in onze Chiro en ik geniet er nog altijd met volle teugen van. Ik zit al in Chiro Knipoog van toen ik 6 jaar oud was en heb er sindsdien ook nooit meer uit gewild. Wie wel? Buiten de Chiro hou ik mij bezig met voetballen (cafévoetbal), afstuderen aan Vives voor de bachelor Toegepaste psychologie en genieten van het studentenleven! Voor meer info rond mij of iets over Chiro mag je altijd eens een babbeltje slaan met mij of mij contacteren via onderstaande gegevens.