Afdelingsnieuws:


Bekijk de foto's in onze facebookalbums!


De leiding

Laura Lobbestael

Hallo!! ik ben Laura en ik geef werking aan de rakwi’s. Al sinds ik zeven jaar ben zit ik in de chiro. Vanaf dit jaar studeer ik interieurvormgeving in Gent aan de LUCA School of Arts. In mijn vrije tijd teken, en kijk ik graag naar films en series. Ik heb nog twee broers en een tweelingzus die ook in de chiro zit en zij geeft leiding aan de ribbels. Tot zondag!

Janne

Mijn naam is Janne Vandenbussche en dit jaar ben ik leidster van de Rakwi’s . Ik zit nu in het CVO VIVO en volg de richting Boekhoudkundig bediende. Vanaf januari start ik in de hbo5 in vives in de richting boekhouden. Als ik niet op school ben om te luisteren naar die super boeiende leerkrachten of aan het leren ben voor toetsen en taken, kan je me op zondagnamiddag natuurlijk in de Chiro vinden. Op andere dagen doe ik yoga (in de hoop ooit een keer echt te kunnen zweven) of ga ik kantklossen. Ik ben ook een enorme boekenworm en mega creatief.

Anders

HHey, Hoi, Hallo, Joehoe, Yeeps, Bonjour, Yow de manne, … Ik ben Anders, nee niet zoals het woord (oké misschien ook een beetje), maar dat is mijn echte naam. Geloof het of niet… Ik heb hem zelf niet gekozen haha. Ik sta dit jaar bij de Rakwi’s. Ik ben de enige jongensleider voor de Rakwi’tjes, dat wordt lastig met al die meisjes! (grapje hihi) 😉 Dit is mijn eerste jaar als leiding, maar ik ben ook al animator en ik word leerkracht lager onderwijs. Bon, ik weet zeker dat we er een bjistig jaar van gaan maken! 😀

Daphne

He hallo iedereen, dit is mijn eerste jaar als leidster en samen met de rakwi’s & mijn supercoole medeleid(st)ers gaan we er dan ook direct een topjaar van maken. Jammer genoeg kan ik mijn leven niet enkel vullen met de Chiro en moet er dus ook nog geleerd worden… Dit doe ik aan de Ugent waar ik de opleiding dierengeneeskunde volg (als EHBO-leidster kan dit dus goed van pas komen 😉) Tot zondag!