Afdelingsnieuws:

ribbels

Bekijk de rest van de foto's in ons facebookalbum!


De leiding

Natan

Ik ben Natan, ik ben 19 jaar oud en zit ondertussen al 10 jaar in de chiro. Mijn hobby’s zijn muurklimmen, lopen en Chiro natuurlijk. Ik studeer Geschiedenis in de Kulak. Ik geef dit jaar leiding aan de Ribbels en ook dit jaar heb ik er weer enorm veel zin in. Tot zondag!

Hannah

Hallo iedereen! Mijn naam is Hannah. Dit jaar wordt mijn eerste jaar al leidster bij de Ribbeltjes. Samen met Elly en Natan zorgen we voor een super tof chiro jaar! Zelf ben ik al lid van de chiro sinds mijn 7 jaar. Ben ik niet in de chiro te vinden dan ben ik misschien wel aan het dansen, tekenen of slapen. Daarbuiten studeer ik interieurvormgeving in Gent. Tot zondag !

Elly

Hallo allemaal Ik ben Elly en dit jaar is mijn 7de jaar in de Chiro. Ik zal dit jaar leidinggeven aan de ribbels. Samen met mijn medeleiding maken we er een superfantastischtof jaar van! Ik kijk er alvast enorm naar uit om alle nieuwelingen te verwelkomen en alle ribbels te leren kennen. Nog iets over mezelf: naast de Chiro dans ik ook nog in dansschool Polydans en ben ik ook voor het eerste jaar ingeschreven aan de UGent met als studierichting farmaceutische wetenschappen. Tot zondag!

Copyright © ChiroKnipoog - CeeKay