Afdelingsnieuws:


Bekijk de rest van de foto's in onze facebookalbums!


De leiding

Korneel

Hallo! Ik ben Korneel en ik sta dit jaar bij de speelclub. Sinds begin dit jaar krijg ik ook de zware last (😉) van groepsleider op mijn schouders. Ondertussen loop ik stage in het College van Waregem als leerlingenbegeleider en heb ik nog les ook! Als dat nog niet druk genoeg was moet ik mij ook voorbereiden op het 2e semester: ik ga namelijk op Erasmus naar Denemarken! (Aleja, dat is toch als de school niet moeilijk doet en mijn volgende aanvraag niet afschaft ☹) We blijven positief! Ik zie dit (half) jaar volledig zitten en ik smijt me meer dan ooit voor, in, tegen, boven, onder, langs en op de Chiro. Kom gerust eens babbelen na de werking of op onze Chiro-activiteiten als je me beter wilt leren kennen, ik probeer het zo min mogelijk genant te houden 😉. Tot dan!

Rune

Hallo iedereen! Mijn naam is Rune en ik heb het geluk om in mijn eerste jaar leiding bij de speelclub te staan, woehoew! Naast mij elke zondag amuseren in de chiro, doe ik nog aan waterballet. Daarnaast speel ik ook piano en dwarsfluit. Dit jaar begin ik met mijn studies psychologie in Gent. We zullen elkaar zeker nog beter leren kennen in de werking. Ik kijk er al naar uit! Tot ziens!

Tessa

hoi ik ben Tessa ik zit sinds mijn tweede jaar toti in de chiro en ik heb er nog geen dag spijt van. dit jaar sta ik bij de speelclub. Naast de chiro doe ik ook nog atletiek met als favoriete nummer discuswerpen. op school volg ik de richting gezondheid en welzijnswetenschappen. Later zou ik graag iets doen in de medische sector. Tot in de chiro 😉

Linde

Hallo allemaal, Ik ben Linde en ik sta dit jaar samen met Rune, Tessa en Korneel bij de Speelclub. Ik zit al sinds ik 7 jaar ben in de chiro. Dit is mijn eerste jaar als leidster en ik heb er super veel zin in! Naast de chiro ga ik ook iedere week dansen en studeer ik voor lerares lager onderwijs in Torhout. We maken er samen een super leuk jaar van! Tot zondag!