Afdelingsnieuws:

DERTIGMILJOENMILJARD. Kabout Wesley heeft het nog zitten zeggen. Dit jaar zijn we gezegend met om en bij de achtendertig speelclubbers. EEN WARE MASSA DUS. Niet getreurd! Wij, als jullie leiding, zijn er dan ook om ervoor te zorgen eenieder zich kapot amuseert. We hechten dan ook veel waarde aan het zwijnzijn.

Flupje Mazzel, het afdelingsfiguurtje is dan ook een doorzettertje van jewelste. Deze jongeheer heeft al een aantal jaren speelclub achter de rug. Hij vindt het dan ook veel te leuk. Al die verstopspelen, al die keiharde pleinspelen. Al die kindjes die iedere week langskomen om de tijd van hun leven te beleven. Zoveel vriendjes en vriendinnetjes die hij heeft en die hij zal blijven hebben in de speelclub.

Het is wat anders als de speelclub op ont- dekkingstocht gaat. Of op zoek naar een schat. Vergeet de mooie rijen, het is graven, graven en nog eens graven. Op zoek naar die schat. Wie heeft de schatkaart gemaakt? Wie moet er welke opdracht vervullen? Dit gebeurt allemaal de zondagmiddag.

Op een gegeven moment zal iedereen wel eens op zoek gaan naar iets in leven. Hetzij een nieuw speelkameraadje, hetzij een nieuwe Chirorok. Zoveel herinneringen die zullen blijven en zoveel nieuwe ervaringen die oudere ervaringen zullen wegvagen.


Bekijk de rest van de foto's in onze facebookalbums!


De leiding

Lotte

Hey! Mijn naam is Lotte. Dit jaar ben ik leiding van de speelclub, whoehoew! Ik ben 18 jaar en studeer Bedrijfsmanagement Bussines & Entrepreneurship aan de Vives Kortrijk. Buiten de chiro heb ik nog een andere hobby namelijk volleybal. Ik amuseer mij elke zondag in de chiro en ik kijk alweer uit naar het fantastische kamp! Mochten er vragen of problemen zijn, vind je mijn nummer op de website.

Louise

In mijn vrije tijd speel ik niet alleen inspiratiebron voor Gers Pardoel, maar ben ik ook al sinds mijn 2e jaar rakwi lid van de Chiro. Naast mijn leiding-zijn nu, speel ik ook nog viool, een beetje toneel en maak ik deel uit van EYP (European Youth Parliament). In mijn iets minder vrije tijd studeer ik economische wetenschappen aan de UGent. Als er nog dingen zijn die jullie zich nu echt altijd al af hebben gevraagd over mij, laat het mij weten en ik antwoord graag!

Janne

Mijn naam is Janne Vandenbussche en dit jaar ben ik leidster van de RibbelsSpeelclub. Ik zit nu in het CVO VIVO en volg de richting Boekhoudkundig bediende. Als ik niet op school ben om te luisteren naar die mega saaie leerkrachten of aan het leren ben voor toetsen en taken, kan je me op zondagnamiddag natuurlijk in de Chiro vinden. Op andere dagen doe ik yoga (in de hoop ooit een keer echt te kunnen zweven) of ga ik kantklossen. Ik ben ook een enorme boekenworm en mega creatief.