Afdelingsnieuws:

De toti's zijn tof!


Bekijk de foto's in onze facebookalbums!


De leiding

Laura (Lecompte)

He jochies!! Heel erg trots stel ik mezelf dit jaar voor als totileiding. Ook al zijn we een van de enige chiros die totis's hebben ( de andere saaie chiros gebruiken liever titos...) heb ik er toch heel veel zin in. Samen met mijn twee heel charmante medeleidsters bezorgen we jullie hopelijk een fantastisch jaar. We zullen zeker ons best doen. Voor de rest nog een korte update uit mijn leven: ik studeer nog steeds in Gent waar ik op kot zit en ik een sportief leven probeer te leiden. Er wordt niets minder verwacht in mijn richting 😉 toedelsss

Celine

Hoi hoi, Ik ben Celine en wist je dat ik er een halfjaartje niet bij zal zijn? Ik ben tot in december op avontuur in Zuid Afrika om daar te studeren. Ik zit in mijn 3e jaar Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KuLeuven, maar naast studeren doe ik ook heel veel leuke dingen! Zo speel ik volleybal en ga ik dolgraag op zondag naar de Chiro! Mijn eerste 2 jaar leiding heb ik mij geamuseerd met de ribbels, maar dit jaar is het tijd voor iets nieuws en maak ik er samen met Lotte en Laura een super jaar van bij de toti’s. Nog een paar weetjes over mijzelf zijn dat ik super veel van katten hou, ik niet graag aardappelen eet en een ochtendmens ben.

Lotte

Hey! Mijn naam is Lotte. Dit jaar ben ik leiding van de toti's, whoehoew! Vorig jaar gaf ik leiding aan de speelclub. Al sinds mijn eerste leerjaar zit ik in de chiro. Voor de rest ga ik natuurlijk ook nog naar school. Ik studeer Bedrijfsmanagement Bussines & Entrepreneurship aan de Vives Kortrijk. Buiten de chiro heb ik nog een andere hobby namelijk volleybal. Ik amuseer mij elke zondag in de chiro en ik kijk alweer uit naar het fantastische kamp! Mochten er vragen of problemen zijn, vind je mijn nummer op de website.